Babanév választó

Hozzászólások

Gynotal szülészeti gél a könnyebb szülésért...

0hozzászólás
Gravida – A baba-mama vitamin   Rovat: Betegség, gyógyszerek   2014.06.02.
Gynotal szülészeti gél a könnyebb szülésért...

A steril szülészeti gél mind a babáknak, mind a kismamáknak védelmet és segítséget nyújt a szülés folyamán. Biztonságosabbá teszi a szülést, és bizonyítottan lerövidíti a tágulási és kitolási szakot egyaránt.


A Gynotal gél segítségével a hüvelyi szülés nemcsak könnyebb, hanem kevésbé kellemetlen mind az anya, mind a baba számára. A csontos medencét borító lágy szövetek ellenállásukkal jelentősen lassítják a szülés folyamatát. A Gynotal gél sima, erősen hozzátapad a hüvelyfalhoz, bevonja a lágyrészeket, így a baba könnyebben halad át a medencén. A szülészeti gél síkosítja a méhszáj belső felszínét, így csökkenti a súrlódási erőt a magzati koponya és a méhszáj belső felszíne között. A súrlódási erő csökkenésével a méhszáj gyorsabban felszedődik a koponya elől, a magzat gyorsabban a szülőcsatornába kerül, ahol a gél szintén megkönnyíti a magzat előrehaladását. Vizsgálatok szerint kb. 30%-kal csökkentheti a tágulási szak időtartamát, így az időnyereség először szülő kismamák esetén akár 2 óra is lehet. A kitolási szak időtartamát pedig 25-30 perccel csökkentheti. A gyorsító hatása mellett védelmet nyújt a méhszájnak és a hüvelyfalnak egyaránt, így a szülést biztonságosabbá is teszi. A gél használata mellett a baba koponyája könnyebben gördül ki a hüvelyből, kisebb az esélye a gátsérülésnek. A szülészeti gél alkalmazása mellett ritkábban kell gátmetszést végezni és gátrepedés is ritkábban fordul elő.


  • Császármetszést követően is használható
  • Steril fecskendőbe van csomagolva
  • Egy applikátor könnyíti a felhelyezést
  • A gél izotóniás, elektromosan vezető
  • Bizonyítottan hypoallergén
  • Latex és tartósítószermentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Mellékhatása, irritáló hatása nem ismert
  • Szobahőmérsékleten tárolható (30 Celsius alatt)


A Gynotal szülészeti gél használata


A szülészeti gélt kizárólag szülésznő vagy orvos helyezheti fel a méhszájhoz, illetve a hüvelybe. A doboz három tubust tartalmaz, melyből kettő egyforma 1-es számmal jelzett, a harmadik tubust pedig 2-es számmal jelölték. A két egyforma gélből a tágulási szakasz folyamán, hüvelyi vizsgálat közben alkalmanként 3-4 ml-t kell felhelyezni a méhszájhoz, a harmadik 2-es számmal jelzett tubust pedig a kitolási szakasz elején helyezzük fel a hüvelybe. A felhelyezését segíti a rugalmas, hajlékony puha anyagból készült applikátor.


További információ és rendelési lehetőség:


http://www.aromo-shop.hu/webshop-Gynotal-szulest-konnyito-gel-2-389


Hozzászólások
Én is hozzászólok!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!