Személygépkocsi kölcsönzés esküvőre

A személygépkocsi kölcsönzésről 

Szinte amióta csak élek és az eszemet tudom, álmodozom az esküvőmről. Elképzelem a ruhámat, a díszletet, a nagy pillanatokat, Már egészen kicsiként azt is megterveztem, hogy majd az esküvő helyszínére egy igazán régi klasszikus autóval fogok menni. Ugyanis mindig is imádtam a régi filmeket és teljesen oda-vissza vagyok a régi autókért. Így már kislánykoromban elhatároztam, hogy az esküvőmre egy veterán esküvői autóval fogok érkezni. Amikor pedig aktuálissá vált az esküvőszervezés azonnal rávetettem magam a személy gépkocsi kölcsönzés alternatívájával foglalkozó weboldalak rengetegére. Amint megvolt már az időpontunk és a helyszínűnk azonnal az esküvői autó kiválasztását akartam elintézni, ugyanis számomra ez a pont legalább olyan kardinális kérdés volt, mint a díszlet vagy a menyasszonyi ruha kiválasztása.

Miután az egész esküvő stílusa klasszikus vonalon futott, így mindenképpen az autót is ebbe az ízléskörbe akartuk beilleszteni. Viszont mivel semmiképpen nem szerettünk volna egy átlagos autót igénybe venni, a klasszikus vonalon mozogva is a minél különlegesebbre törekedtünk.

A személygépkocsi kölcsönzés menete

Miután viszonylag, az esküvő időpontjához mérve korán kezdtük el keresni az ideális autót, ezért nem kellett kapkodnunk annak a kiválasztásával. Mint már említettem személygépkocsi kölcsönzéssel foglalkozó cégek weboldalának ezreit néztük végig, de sajnos a legtöbb esetben nem igazán a mi igényeinknek megfelelőket találtunk. Miután tapasztalataim szerint napjainkban népszerűbbek a limuzinok illetve a luxusautók igénybe vételei, mint a veterán klasszikus kocsiknak, így a legtöbb esetben inkább az előbbi opciókkal találkozhattunk. Illetve ahol pedig található volt egy-két kölcsönözhető régebbi autótípus ott sem igazán volt meggyőző a kínálat. Ugyanis annak ellenére, hogy valóban veterán személygépkocsi kölcsönzésére adtuk a fejünket, mégsem olyat szerettünk volna használni, ami már kopott vagy sérült ilyet pedig igencsak nehéz volt találni, illetve ha pedig találtunk is, annak horrorisztikus árai voltak. Pár hónap keresgélés után annyira csalódottak voltunk a folyamatos kudarc folytán, hogy szinte már teljesen lemondtunk arról, hogy valaha is sikerülni fog megtalálnunk az igazi tökéletes autót. Mígnem elmentünk az őszi esküvői kiállításra, ahol megtaláltuk a tökéletes autót. Pontosan az az autó volt kiállítva, amit én kerestem. A fiú, aki a cég képviseletében vett részt a kiállításon nagyon kedvesen minden kérdésünkre válaszolt és részletes tájékoztatást adott a személygépkocsi kölcsönzés menetéről és feltételeiről, illetve az ahhoz járó szolgáltatásokról. Majd megengedte, hogy beüljünk a kocsiba, megmutogatta a teljes berendezését és majdnem fél órán keresztül mesélt az autó történetéről, Mikor kiszálltunk és elköszöntünk teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ez a jármű a nagybetűs IGAZI!

Személygépkocsi kölcsönzés esküvőre

Amint haza értünk az esküvő kiállításról elővettük a fiú névjegyét, amit még a rendezvényen kaptunk tőle és felkerestük az adott személygépkocsi kölcsönző weboldalát. Mint kiderült ez a vállalkozás kizárólag exluzív esküvői autók bérbeadással foglalkozik, így különlegesebbnél különlegesebb autók állnak rendelkezésére az érdeklődőknek. Véleményem szerint nincsen olyan ember, aki ne találná meg magának az álomautóját ennél a cégnél, hiszen tényleg a lehető legszebb autók állnak a rendelkezésünkre.

A választásunk végül a személyes kedvencemre esett a Panther De Ville nevezetű járműre, melyet amint meglátunk azonnal beleszerettünk. Érdemes tudni, hogy ezt az autót a Nemzetközi Oldtimer Fesztiválon a „legszebb angol autó” díjjal tüntettek ki. Érdekes, hogy mindössze 59 példányt készítettek ebből a típusból és ezeknek tulajdonosai között olyan híres emberek voltak, mint Elton Jhon, Kenny Rogers, Rock Hudson, Oliver Reed illetve a szaudi herceg.

Előnyei közé tartozik, hogy hátul is bőséges lábtérrel rendelkezik, így bármilyen hatalmas is a ruha el tudunk férni a járműben. Tovább klimatizált utastérrel rendelkezik és hátulról vezérelhető zenelejátszóval. Maga az autó bérleti díja 25 ezer Ft/ óra illetve 20 km felett 300 Ft/ km. Ezenfelül további 5000 Ft-ért az autóhoz rendelhető 35 szál rózsából illetve azokat kiegészítő virágokból álló autódísz.

 Úgy gondolom talán az egyik legjobb döntésünk volt, hogy az esküvőnkre egy ilyen gyönyörű kocsit vettünk igénybe. A személygépkocsi kölcsönzés folyamata rendkívül egyszerű volt, ám annál jobb döntés. Fantasztikus hangulatot teremtett ez a különleges autó az egész esküvőnek illetve nem utolsósorban a fotóinknak is kiváló hátteret nyújtott, igencsak megdobva a képek hangulatát. Úgy gondolom az esküvőszervezés egyik legjobb döntése volt, hogy nem saját autóval érkeztünk az esküvőre, hanem a személygépkocsi kölcsönzés alternatíváját választottuk.